Neurodezvoltare

Simți, de aceea, învață să gândești!

Mediator Feuerstein. Neurodezvoltare cognitivă și emoțională

– Dezvoltă inteligența academică și emoțională. Exercițiile metodei stimulează atât flexibilitatea cerebrală, neuroplasticitatea creierului, operațiile gândirii, vocabularul și funcțiile executive, cât și dezvoltarea psiho-emotională, prin formarea de strategii de învățare, adaptare și găsirea de soluții la diversele situații de viață.

– Adresează practica clinică prin îmbunătâțirea funcționalității copiilor și a adulților, acolo unde sunt probleme genetice, de neurodezvoltare, dificultăți de învățare și de asemenea, recuprări în urma traumatismelor cerebrale.

CONSILIERE ADRESATĂ PREȘCOLARILOR, ELEVILOR, STUDENȚILOR ȘI MEDIULUI ORGANIZAȚIONAL.

Partener Metoda Feuerstein

 Alexandru Lupea

Studii: Masterat în Arte Vizuale 

Cursuri în derulare: Perfecționare în Pedagogia Waldorf pentru Educatori, Învățători și Profesori 

Mediator Feuerstein:  Standard I, Basic I

alexandru.lupea@gmail.com

Tel: 0755406357
Localitate: 
 Cluj Napoca

Blog și Resurse

Descoperiți mai multe despre sănătatea mentală și emoțională prin intermediul articolelor noastre și a resurselor disponibile. Vă încurajăm să vă informați și să vă împărtășiți experiențele cu comunitatea noastră.

Confidențialitate și Etică

Asigurăm confidențialitatea completă a informațiilor dumneavoastră și respectăm cele mai înalte standarde etice în toate serviciile noastre.

Suntem aici pentru a vă ajuta să trăiți o viață mai sănătoasă și echilibrată din punct de vedere mental și emoțional. Cu profesionalism și empatie, suntem partenerii dumneavoastră în călătoria spre o mai bună sănătate mentală.

Open chat
1
Salut👋Cu ce te putem ajuta?
Salut👋
Cu ce te putem ajuta?