Psihoterapie Integrativă

SPECIALIZARE ÎN DERULARE

Psihoterapie Integrativă

Abordarea integrativă oferă tratament psihoterapeutic având ca geneză viziunea sistemica a ființei umane, de la conceptul corp-minte-spirit, obținându-se o înțelegere unitara a complexității ființei umane în ansamblul funcționalității manifestărilor sale. Atât evaluarea cât și tratamentul clientului sunt abordate conform fenomenologiei acestuia pe fiecare din palierele sale, respectând unicitatea persoanei în contextul universal, conservând viziunea întregului, in acord cu Gina Chiriac (2011), fondatoarea Școlii de Psihoterapie Integrativa din România.

Blog și Resurse

Descoperiți mai multe despre sănătatea mentală și emoțională prin intermediul articolelor noastre și a resurselor disponibile. Vă încurajăm să vă informați și să vă împărtășiți experiențele cu comunitatea noastră.

Confidențialitate și Etică

Asigurăm confidențialitatea completă a informațiilor dumneavoastră și respectăm cele mai înalte standarde etice în toate serviciile noastre.

Suntem aici pentru a vă ajuta să trăiți o viață mai sănătoasă și echilibrată din punct de vedere mental și emoțional. Cu profesionalism și empatie, suntem partenerii dumneavoastră în călătoria spre o mai bună sănătate mentală.

Open chat
1
Salut👋Cu ce te putem ajuta?
Salut👋
Cu ce te putem ajuta?