Screening Adulți

Simți, de aceea, învață să gândești!

Screeningul Sănătății Mentale​​

Identificarea patternuri-lor persistente de comportament care duc la manifestarea  comportamentelor dezadaptative situaționale și a tulburărilor de personalitate.

Screening Adulți

Psihopatologie (subiectiv-emoțional; cognitive; personalitate; comportamental; relational; psihofiziologic) 

Explorarea nivelurilor de funcționalitate in relație cu sinele (emoțional, fizic, spiritual), relații interumane și muncă, în vederea găsirii a noi strategii adaptative asumate conștient, in procesul autocunoașterii. 

Explorarea funcțiilor cognitive (atenție, memorie, gândire, inteligentă generală – IQ, inteligență emoțională – EQ)

Explorarea personalității: pe baza celor 5  metafactori (extraversie, deschidere, stabilitate emoțională, agreabilitate, conștinciozitate), relațional, comportamental, caracter, motivație, inteligentă, gândire creativă și în plan aptitudinal.

Plan dezvoltare personală

Antrenament cognitiv

Blog și Resurse

Descoperiți mai multe despre sănătatea mentală și emoțională prin intermediul articolelor noastre și a resurselor disponibile. Vă încurajăm să vă informați și să vă împărtășiți experiențele cu comunitatea noastră.

Confidențialitate și Etică

Asigurăm confidențialitatea completă a informațiilor dumneavoastră și respectăm cele mai înalte standarde etice în toate serviciile noastre.

Suntem aici pentru a vă ajuta să trăiți o viață mai sănătoasă și echilibrată din punct de vedere mental și emoțional. Cu profesionalism și empatie, suntem partenerii dumneavoastră în călătoria spre o mai bună sănătate mentală.

Open chat
1
Salut👋Cu ce te putem ajuta?
Salut👋
Cu ce te putem ajuta?