CABINETUL ELROI

Testimoniale

Cursul psihologic de la cabinetul ElRoi a fost cu adevărat transformator pentru mine. Am învățat să-mi gestionez stresul și emoțiile și să înțeleg mai bine propria minte. Atmosfera caldă și deschisă a cabinetului m-a făcut să mă simt în siguranță și înțeles. Recomand cu încredere acest curs tuturor celor care caută să-și îmbunătățească sănătatea emoțională și să-și descopere potențialul.
Psiholog Curtman Georgiana
D.G. 19 ani
Când am început colaborarea cu doamna psih. Georgiana Curtman, mă aflam într-un loc cu adevărat nesigur din foarte multe puncte de vedere. Alături de dumneai am reușit totuși să procesez acea perioada, mai ales atunci când simțeam că nu am cum să rezist în situația stresantă și tensionata de acasă. Am reușit să înțeleg mult mai bine cine sunt și cum să pot să reacționez în anumite situații cu calm și responsabilitate, iar sentimentele mele și trăirile mele cele mai personale întotdeauna au fost tratate cu atât de multă grija și înțelegere. Simt cu siguranță că am reușit să cresc din colaborarea mea care a durat mai multe luni și am fost pregătită să înfrunt greutățile care au urmat pe parcurs. Mă simt cu adevărat onorată să fi putut să fiu ajutată cu atât de multă compasiune și determinare, iar multe din problemele din trecut au rămas din fericire în trecut, cu ajutorul primit.
C.T. 17 ani
Experiența de la cabinetul ElRoi a fost o călătorie interioară esențială pentru mine. Am dezvoltat inteligența emoțională, prin cunoașterea îndetaliată a personalității cât și sursa multor caracteristici și am învățat să mă raportez diferit la situații cotidiene, lucru care a dus la îmbunătățirea acestora și o perspectivă mai optimistă asupra lor. Consider că este important ca fiecare om să își cunoască potențialul pentru a-l putea atinge, iar cabinetul Elroi oferă tocmai această oportunitate într-o manieră caldă și sigură.
Psiholog Curtman Georgiana
A.B., 17 ani, Sibiu
Numele meu este Florina si vreau sa va spun despre experienta mea. Am fost abandonata la nastere si, multi ani am luptat cu gandul si durerea de abandon, mai ales cand eram internata in spital ma simteam tot timpul abandonata pt ca faceam legatura cu lasarea mea in spital. De anul acesta in luna august am apelat la serviciile psihologice din cadrul Cabinetului El Roi, ca psihologul Curtman Georgiana sa ma ajute, deoarece am ajuns intr-o stare foarte scazuta emotionala , plangeam din orice fara sa stiu de ce plang, nu mai puteam gandi pt a face planificări, sa iau decizii, imi era ok cu orice, nu mai puteam lua decizii. Prietenii mei m-au incurajat sa apelez la psiholog asa ca am apelat la Georgiana. Testele si discutiile m-au ajutat sa vad radaciana preblemei mele cu abandonul, am inceput sa lucrez la radacina, plus ca am fost incurajata foarte mult sa apelez la Dumnezeu. Sincer va spun ca ma ajutat foarte mult . Saptamana trecuta am fost internata 6 zile in spital si pt prima data nu m-am simtit parasita, singura si sa nu mai plang. Nu stiu cu ce te lupti dar teincurajez puternic sa apelezi la psiholog Curtman Georgiana mai ales ca are valori crestine si este cu teama de Dumnezeu si este o persoana foarte credincioasa si Dumnezeu se foloseste mult de ea.
Florina
De când frecventez la cabinetul ElRoi am dezvăluit niște aptitudini noi în mai multe domenii legate de dezvoltarea mea cognitivă și emoțională . Fiind o persoana mai retrasa având în vedere emoțional , am observat ca încet cu încet îmi pot arăta adevăratele emoții și pot interacționa cu lumea . În trecut mereu aveam probleme cu arătarea emoțiilor , mi se părea ceva extrem de greu , la un moment dat lumea mă întreba dacă am pățit ceva sau dacă totul e în regula , pentru ca pe fața mea erau zero emoții . Am început sa înțeleg ca celor din jur le vine greu sa ma înțeleagă dacă pe fața mea nu ar apărea o mimică, și depunând efort și prin asistarea primita am reușit sa mă deschid tot mai tare în sfera emoțiilor.
Psiholog Curtman Georgiana
D.S. 17 ani
I am a student from the US and during my stay in Romania, I worked with Georgiana to better understand my vocational and cognitive strengths. With her insightful guidance, I received clear applications I could implement to overcome mental blocks, enhance the abilities I already had, and help me identify and understand in what environments I best thrive in. I saw significant improvement in my creativity, analytical abilities, and emotional intelligence. The improvements that resulted in my work, school, and relationships were noticed by others. I felt less stressed, more confident, and felt like I was finally able to access my fullest potential while feeling at peace. I always looked forward to our sessions as Georgiana had a peaceful presence and was always kind and understanding. Working with her was a catalyst for me.
L.V.B. 21 ani
Pentru mine colaborarea cu d-na psiholog Georgiana Curtman a fost foarte benefică, mai ales prin testele de autocunoaștere aplicate, pe baza cărora am reușit să conștientizez anumite probleme și să le rezolv, dar și aspecte pozitive pe care nu le conștientizasem și astfel s-au îmbunătățit relațiile mele și au apărut îmbunătățiri și la nivel profesional. Empatia și, mai presus de orice, credința doamnei psiholog se îmbină într-un mod cu adevărat util cu profesionalismul ei.
Psiholog Curtman Georgiana
S.C. 34 ani
Pentru mine ideia de a începe sa ma întâlnesc cu psiholog ma ducea la ideea ca doar cei in depresie fac asta si ma temeam de a vrea sa ma intalnesc cu un psiholog. Am început sa ma întâlnesc cu psihologul Curtman Georgiana. Pentru perioada prin care trec ma ajutat sa vad ca multe probleme din trecutul meu nu sunt rezolvate si am început cu ajutorul ei si prin sfaturile si exercitiile care le facem sa fiu mai bine si sa trec de anumite probleme. Faptul ca este psiholog creștin este ce trebuie pt mine. Intalnirele cu ea au inpact si vad rezultate. Ma bucur ca sunt ajutata.
S.F. 40 ani
În mod personal, serviciile cabinetului de psihologie, carisma doamnei psiholog si daruirea cu care ajuta, m-au convins sa recomand cu drag, oricui, o colaborare. Am apelat la testare in vederea cunoasterii propriei structuri de personalitate, sa-mi dau seama unde ma irosesc, unde ar trebui sa investesc mai mult in dezvoltare, care-mi sunt punctele forte si care sunt aspectele unde sunt deficitar. Dupa testare am realizat ca in multe perioade ale vietii am investit timp si energie intr-un mod mai putin inteligent. In egala masura, am colaborat si pentru un proiect mai amplu cu beneficiar multipli, pe partea de trauma si alinarea suferintei cauzate de razboi, stres intens, alienare sociala si familiala. Ne-am bucurat sa vedem rezultate care au ajutat comunitatea tintita. Recomand cu caldura.
Psiholog Curtman Georgiana
EC - Asociația Bearing Fruit
Participarea la sesiunile de orientare profesională susținute de doamna psiholog Curtman a reprezentat un moment semnificativ în dezvoltarea mea. Aceste sesiuni au contribuit la depășirea fricilor legate de gestionarea relațiilor cu clienții și m-au încurajat să inițiez o nouă afacere în domeniul logisticii. Ghidarea doamnei psiholog a evidențiat potrivirea competențelor mele native cu cerințele acestei noi direcții în carieră. Sunt recunoscător pentru sprijinul oferit în înțelegerea mai aprofundată a propriei persoane.
Z.M. 20 ani - Zeta Marketing & Dispatch
Cadrul în care își desfășoară activitatea, căldura și seninătatea doamnei psiholog te fac să te simți înțeles, în siguranță, și îți dau speranță. E o comoară pentru societatea noastră!
Psiholog Curtman Georgiana
R.C. 38 ani
Open chat
1
Salut👋Cu ce te putem ajuta?
Salut👋
Cu ce te putem ajuta?